Oud Ade

Toiletten in de buurt van Oud Ade voor een mooi visitekaartje

Wilt u graag een zwevend toilet? Voldoet uw huidige toilet niet meer aan uw wensen en eisen? Zoekt u een specialist op het gebied van het installeren van toiletten in de buurt van Oud Ade? Zoek dan niet verder. Aannemersbedrijf Van der Plas VOF is al jaren gespecialiseerd in het vervangen en installeren van toiletten in de buurt van Oud Ade. In een aantal dagen vervangen wij uw complete toilet. Voordat wij toiletten vervangen in de buurt van Oud Ade nodigen wij u uit om uw wensen te bespreken. Graag laten we verschillende toiletten in de buurt van Oud Ade zien zodat u een keuze kunt maken uit de gewenste. Daarnaast bekijken we uw situatie en brengen we een offerte op maat uit. Toiletten vervangen in de buurt van Oud Ade doen wij al vele jaren voor een groot aantal klanten. Of het nu gaat om het bouwen van een keuken, badkamer, toilet of stukwerk in al zijn verscheidenheid, wij denken graag met u mee. Onze service gaat dan ook verder dan uitsluitend het installeren van toiletten in de buurt van Oud Ade.

Stappenplan toiletten monteren

Wanneer wij uw toiletten in uw huis in de buurt van Oud Ade gaan vervangen gaan we volgens een vast stappenplan te werk:

  • Tegels verwijderen
  • Leidingwerk verwijderen
  • Nieuwe installatiewerk uitvoeren
  • Tegelwerk aanbrengen
  • Afmonteren
  • Oplevering

Allereerst zullen we de tegels en het oude leidingwerk van de toiletten in de buurt van Oud Ade verwijderen. Vervolgens brengen wij het nieuwe installatiewerk aan van toiletten in de buurt van Oud Ade en daarna wordt het stucwerk en het tegelwerk aangebracht. Alles om de toiletten heen in de buurt van Oud Ade zullen wij afmonteren en schoon opleveren zodat u gelijk weer gebruik kunt maken van de toiletten in de buurt van Oud Ade.

Toiletten als visitekaartje

Toiletten in de buurt van Oud Ade worden steeds meer gezien als visitekaartje van een woning of bedrijfspand. Naast hygiëne moeten toiletten in de buurt van Oud Ade er verzorgd en netjes uit zien. Wanneer u uw toilet laat renoveren, kunt u van uw toilet dan ook een echt paleisje maken. Door onze kennis en ervaring hebben wij door de jaren al vele toiletten in de buurt van Oud Ade vervangen. Deze kennis passen wij graag toe. Via de Stichting Afbouwkeur worden onze vaardigheden hierin voortdurend up-to-date gehouden. Zo bent u verzekerd van het beste.

Aannemersbedrijf Van der Plas VOF logo
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Toiletten in de buurt van Oud Ade voor een mooi visitekaartje
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Rooseveltstraat 18-N
2321 BM Leiden

Tel: 071-5725517
Fax: 071-5725519

E-mail: info@vanderplasafbouwbedrijf.nl

© 2021 - Aannemersbedrijf Van der Plas V.O.F.

Sitemap - Siteindex | Privacyverklaring