Heinenoord

Tegelwerken verzorgd door vakmensen in de buurt van Heinenoord

Heeft u een deskundige tegelzetter nodig voor tegelwerken in de buurt van Heinenoord? Bij Aannemersbedrijf van der Plas kunt u terecht voor tegelwerken in de buurt van Heinenoord voor wanden, vloeren en diverse andere toepassingen. Of het nu gaat om een complete keuken, badkamer of toilet, of uitsluitend kleine reparatiewerkzaamheden. Bij Aannemersbedrijf van der Plas zijn alle soorten tegelwerken in de buurt van Heinenoord mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in wand- en vloertegelwerk, dat niet alleen levert, maar ook plaatst. Wij verzorgen het gehele proces van advies en plaatsing tot aan de oplevering.

Uw tegelzetter voor:

Aannemersbedrijf van der Plas is gespecialiseerd in tegelwerken in de buurt van Heinenoord van o.a.:

  • Keukens
  • Badkamers
  • Toilet
  • Woonkamervloeren
  • Wanden

Wanneer u kiest voor tegelwerken in de buurt van Heinenoord uitgevoerd door onze vakmensen bent u verzekerd van een combinatie van mooi design en technische innovatie. Doordat wij met diverse groothandels samenwerken is het aanbod tegelwerken in de buurt van Heinenoord heel divers. Wilt u graag een moderne keuken met strakke tegels? Of liever een keuken met een oud Hollandse uitstraling? Aannemersbedrijf van der Plas kan alle tegelwerken in de buurt van Heinenoord voor u verwezenlijken.

Kwaliteit tegelwerken

Bij Aannemersbedrijf van der Plas staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met de beste producten voor tegelwerken in de buurt van Heinenoord. Onze vakbekwame tegelzetters kunnen vakkundig en professioneel omgaan met alle soorten tegelwerken en tegels. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de nieuwste technieken. Met hart voor het vak bent u bij ons verzekerd van zeer nauwkeurig afgeleverde tegelwerken in de buurt van Heinenoord.

Toilet tegelwerken

Is uw toilet aan vervanging toe? In een aantal dagen vervangen wij uw complete toilet. Afhankelijk van uw keuze verwijderen wij de tegels en het oude leidingwerk. Vervolgens verzorgen wij het nieuwe tegel en installatiewerk.

Wilt u meer informatie over tegelwerken in de buurt van Heinenoord? Neem vrijblijvend contact op met Aannemersbedrijf van der Plas in de buurt van Heinenoord.

Aannemersbedrijf Van der Plas VOF logo
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Tegelwerken verzorgd door vakmensen in de buurt van Heinenoord
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Rooseveltstraat 18-N
2321 BM Leiden

Tel: 071-5725517
Fax: 071-5725519

E-mail: info@vanderplasafbouwbedrijf.nl

© 2021 - Aannemersbedrijf Van der Plas V.O.F.

Sitemap - Siteindex | Privacyverklaring