Lexmond

Badkamers in de buurt van Lexmond laten plaatsen?

Wilt u een nieuwe badkamer laten plaatsen in de buurt van Lexmond? Aannemersbedrijf van der Plas is dé specialist op het gebied van badkamers in de buurt van Lexmond. Wij beschikken over medewerkers met specialistische kennis en modern apparatuur. Hierdoor kunnen wij professioneel badkamerinstallatie voor u verzorgen, van ontwerp, sloop tot en met de oplevering. Wanneer u ons inschakelt voor het plaatsen van badkamers in de buurt van Lexmond bent u verzekerd van een goede voorbereiding. Wij maken van te voren duidelijke afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wilt u badkamers laten plaatsen in de buurt van Lexmond door een erkend professional? Neem contact op met Aannemersbedrijf van der Plas.

Diensten voor badkamers

Een badkamer is een plaats waar u heerlijk moet kunnen relaxen en ontspannen. Door de jaren heen heeft Aannemersbedrijf van der Plas vele badkamers in de buurt van Lexmond:

  • Ontworpen
  • Geleverd
  • Aangelegd
  • Aangepast voor mensen met een beperking

Badkamers in de buurt van Lexmond verzorgt door Aannemersbedrijf van der Plas staan garant voor comfort, topkwaliteit en vakkundig geplaatst.

Totaalconcept badkamers

Waarom badkamers plaatsen in de buurt van Lexmond door Aannemersbedrijf van der Plas? Naast bovengenoemde kenmerken bieden wij een totaalconcept. Alle werkzaamheden voeren wij zelf uit, wat natuurlijk tijd en geld bespaart. Daarnaast werken wij uitsluitend met kwaliteitsmaterialen van gespecialiseerde groothandels met badkamers in de buurt van Lexmond. Hierbij wordt deskundig advies gegeven.

Showroom met badkamers

Moet u nog een badkamer uitkiezen? Neem dan een kijkje in de prachtige showrooms van onze leveranciers. Hier worden alle badkamers in de buurt van Lexmond overzichtelijk gepresenteerd.

Afspraak voor badkamers

Klassiek, modern, zowel lux als functioneel. Ongeacht wat u zoekt, Aannemersbedrijf van der Plas plaatst alle soorten badkamers in de buurt van Lexmond. Voor meer informatie of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Aannemersbedrijf Van der Plas VOF logo
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Badkamers in de buurt van Lexmond laten plaatsen?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Rooseveltstraat 18-N
2321 BM Leiden

Tel: 071-5725517
Fax: 071-5725519

E-mail: info@vanderplasafbouwbedrijf.nl

© 2021 - Aannemersbedrijf Van der Plas V.O.F.

Sitemap - Siteindex | Privacyverklaring