Noorden

Renovatie in uw badkamer of keuken in de buurt van Noorden?

Is uw keuken of badkamer aan vervanging toe in de buurt van Noorden? Heeft u schade aan uw tegelwerk? Of is uw gehele woning in de buurt van Noorden toe aan renovatie? Door ruimschootse ervaring in uiteenlopende renovatie projecten in de buurt van Noorden is Aannemersbedrijf van der Plas uw aangewezen partner. Als vakbedrijf hebben wij jarenlang ervaren in woning renovatie in de buurt van Noorden. Onze medewerkers beschikken daarom over specialistische technische kennis. Wilt u uw droomwoning realiseren? Bij uw woning renovatie in de buurt van Noorden kijken wij samen vooraf naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij bieden voor iedere renovatie vraag een passend antwoord.

Het renovatie team Leiden van Aannemersbedrijf van der Plas is van alle markten thuis.

U kunt bij ons terecht voor renovatie in uw:

  • Badkamer
  • Keuken
  • Toilet
  • Gehele woning

Wilt u uw gehele woning renoveren in de buurt van Noorden? Of wilt u alleen bepaalde delen renoveren? Voor elke soort woning verbetering bent u bij Aannemersbedrijf van der Plas aan het juiste adres. Wij staan garant voor het realiseren van al uw renovatiewerkzaamheden in de buurt van Noorden.

Timmerwerk en renovatie

Is het altijd al uw droom geweest om uw kamer te vergroten? Aannemersbedrijf van der Plas verricht alle soorten timmerwerken in de buurt van Noorden. Het plaatsen van (Velux) dakramen, afhangen/leveren binnen- en buitendeuren, vloeren, verlaagde plafonds of het uitbreken van een wand is voor ons geen enkel probleem. Wij gaan ieder renovatie project in de buurt van Noorden aan en verzekeren u van top kwaliteit.

Doeltreffende renovatie en tegen betaalbare prijzen

Heeft u renovatie klussen in de buurt van Noorden? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf van der Plas. Ons renovatie team staat graag voor u klaar in de buurt van Noorden om alle soorten woning renovaties doeltreffend en tegen betaalbare prijzen uit te voeren.

Groothandels voor renovatie

Wanneer u kiest voor renovatie in de buurt van Noorden uitgevoerd door Aannemersbedrijf van der Plas heeft u keuze uit een ruime collectie sanitair, tegels enz. Wij werken met diverse groothandels waar u uit kunt kiezen. Wilt u meer informatie of een afspraak voor een renovatie opdracht in de buurt van Noorden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aannemersbedrijf Van der Plas VOF logo
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Renovatie in uw badkamer of keuken in de buurt van Noorden?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Rooseveltstraat 18-N
2321 BM Leiden

Tel: 071-5725517
Fax: 071-5725519

E-mail: info@vanderplasafbouwbedrijf.nl

© 2021 - Aannemersbedrijf Van der Plas V.O.F.

Sitemap - Siteindex | Privacyverklaring