Gorinchem

Renovatie in uw badkamer of keuken in de buurt van Gorinchem?

Is uw keuken of badkamer aan vervanging toe in de buurt van Gorinchem? Heeft u schade aan uw tegelwerk? Of is uw gehele woning in de buurt van Gorinchem toe aan renovatie? Door ruimschootse ervaring in uiteenlopende renovatie projecten in de buurt van Gorinchem is Aannemersbedrijf van der Plas uw aangewezen partner. Als vakbedrijf hebben wij jarenlang ervaren in woning renovatie in de buurt van Gorinchem. Onze medewerkers beschikken daarom over specialistische technische kennis. Wilt u uw droomwoning realiseren? Bij uw woning renovatie in de buurt van Gorinchem kijken wij samen vooraf naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij bieden voor iedere renovatie vraag een passend antwoord.

Het renovatie team Leiden van Aannemersbedrijf van der Plas is van alle markten thuis.

 U kunt bij ons terecht voor renovatie in uw:

  • Badkamer
  • Keuken
  • Toilet
  • Gehele woning

Wilt u uw gehele woning renoveren in de buurt van Gorinchem? Of wilt u alleen bepaalde delen renoveren? Voor elke soort woning verbetering bent u bij Aannemersbedrijf van der Plas aan het juiste adres. Wij staan garant voor het realiseren van al uw renovatiewerkzaamheden in de buurt van Gorinchem.

Timmerwerk en renovatie

Is het altijd al uw droom geweest om uw kamer te vergroten? Aannemersbedrijf van der Plas verricht alle soorten timmerwerken in de buurt van Gorinchem. Het plaatsen van (Velux) dakramen, afhangen/leveren binnen- en buitendeuren, vloeren, verlaagde plafonds of het uitbreken van een wand is voor ons geen enkel probleem. Wij gaan ieder renovatie project in de buurt van Gorinchem aan en verzekeren u van top kwaliteit.

Doeltreffende renovatie en tegen betaalbare prijzen

Heeft u renovatie klussen in de buurt van Gorinchem? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf van der Plas. Ons renovatie team staat graag voor u klaar in de buurt van Gorinchem om alle soorten woning renovaties doeltreffend en tegen betaalbare prijzen uit te voeren.

Groothandels voor renovatie

Wanneer u kiest voor renovatie in de buurt van Gorinchem uitgevoerd door Aannemersbedrijf van der Plas heeft u keuze uit een ruime collectie sanitair, tegels enz. Wij werken met diverse groothandels waar u uit kunt kiezen. Wilt u meer informatie of een afspraak voor een renovatie opdracht in de buurt van Gorinchem? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Aannemersbedrijf Van der Plas VOF logo
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Renovatie in uw badkamer of keuken in de buurt van Gorinchem?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Rooseveltstraat 18-N
2321 BM Leiden

Tel: 071-5725517
Fax: 071-5725519

E-mail: info@vanderplasafbouwbedrijf.nl

© 2018 - Aannemersbedrijf Van der Plas V.O.F.

Sitemap - Siteindex | Privacyverklaring