Bent

Badkamer of keuken renovatie nodig in uw woning in Bent?

Badkamer of keuken renovatie nodig in uw woning in Bent, omdat het aan vervanging toe is? Heeft u bijvoorbeeld schade aan uw tegelwerk of is zelfs misschien wel uw gehele woning in Bent toe aan een renovatie? Dan bent u beslist bij Aannemersbedrijf van der Plas aan hét juiste adres voor alle renovatiewerkzaamheden in de buurt van Bent. Dankzij onze jarenlagen ervaring in uiteenlopende renovatie projecten is Aannemersbedrijf van der Plas dé aangewezen partner voor al uw bouwklussen. Als vakbedrijf hebben wij jarenlang ervaren in woning renovatie in de buurt van Bent. Of het nu om een badkamer of keuken renovatie gaat wij staan voor u klaar! Onze medewerkers beschikken daarom over specialistische technische kennis. Wilt u uw droomwoning realiseren? Bij uw woning renovatie in de buurt van Bent kijken wij samen vooraf naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij bieden voor iedere renovatie vraag een passend antwoord.

Het team van Aannemersbedrijf van der Plas is van alle markten thuis, van badkamer of keuken renovatie tot renoveren van de gehele woning.

U kunt bij ons terecht voor renovatie in uw:

  • Badkamer
  • Keuken
  • Toilet
  • Gehele woning

Wilt u uw gehele woning renoveren in de buurt van Bent? Of wilt u alleen bepaalde delen renoveren? Voor elke soort woning verbetering bent u bij Aannemersbedrijf van der Plas aan het juiste adres. Wij staan garant voor het realiseren van al uw renovatiewerkzaamheden in de buurt van Bent.

Timmerwerk en renovatie, gaan hand in hand samen bij uw project in Bent

Is het altijd al uw droom geweest om uw kamer te vergroten? Aannemersbedrijf van der Plas verricht alle soorten timmerwerken in de buurt van Bent. Het plaatsen van (Velux) dakramen, afhangen/leveren binnen- en buitendeuren, vloeren, verlaagde plafonds of het uitbreken van een wand is voor ons geen enkel probleem. Wij gaan ieder renovatie project in de buurt van Bent aan en verzekeren u van top kwaliteit.

Doeltreffende badkamer of keuken renovatie en tegen betaalbare prijzen

Heeft u renovatie klussen in de buurt van Bent? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf van der Plas. Ons renovatie team staat graag voor u klaar in de buurt van Bent om alle soorten woning renovaties doeltreffend en tegen betaalbare prijzen uit te voeren.

Ruime keuze in producten voor uw badkamer of keuken renovatie in Bent

Wanneer u kiest voor renovatie in de buurt van Bent uitgevoerd door Aannemersbedrijf van der Plas heeft u keuze uit een ruime collectie sanitair, tegels enz. Wij werken met diverse groothandels waar u uit kunt kiezen. Wilt u meer informatie of een afspraak voor een renovatie opdracht in de buurt van Bent? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aannemersbedrijf Van der Plas VOF logo
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Renovatie in uw badkamer of keuken in de buurt van Bent?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Rooseveltstraat 18-N
2321 BM Leiden

Tel: 071-5725517
Fax: 071-5725519

E-mail: info@vanderplasafbouwbedrijf.nl

© 2021 - Aannemersbedrijf Van der Plas V.O.F.

Sitemap - Siteindex | Privacyverklaring