Badkamer of keuken renovatie

Badkamer of keuken renovatie

Badkamer of keuken renovatie nodig in uw woning? Heeft u de wens voor een droombadkamer of droomkeuken? Dan bent u bij aannemersbedrijf van der Plas V.O.F aan het juiste adres!

Renovatie van uw badkamer of keuken laat u verzorgen door een vakspecialist!

Overweegt u een badkamer of keuken renovatie? Dan is het van belang dat u een bedrijf inhuurt met kennis en ervaring op gebied van badkamers en keukens. Door ruimschootse ervaring in uiteenlopende renovatie projecten is Aannemersbedrijf van der Plas beslist uw aangewezen partner. Door middel van renovatiewerkzaamheden passen wij uw badkamer of keuken geheel naar wens aan.

Onderdelen vervangen in uw badkamer of keuken

Een renovatie is niet altijd noodzakelijk, soms kunt u er ook voor kiezen om onderdelen te vervangen of aan te passen. Hierbij kunt u denken aan aanpassingen in uw badkamer, keuken en toilet. Zo staan wij graag voor u klaar om bijvoorbeeld het sanitair te vervangen. Wilt u een complete verbouwing van uw huis? Ook voor renovatiewerkzaamheden in andere ruimtes in uw woning bent u bij on aan het juiste adres.Ons renovatie team staat graag voor u klaar om alle soorten woning renovaties doeltreffend en tegen betaalbare prijzen uit te voeren. Neem snel contact op met aannnemersbedrijf van der Plas, dé specialist in renovatie, onderhoud en afbouw!

Maak a.u.b. uw keuze:

Aannemersbedrijf Van der Plas VOF logo
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Renovatie in uw badkamer of keuken
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Aannemersbedrijf Van der Plas VOF
Rooseveltstraat 18-N
2321 BM Leiden

Tel: 071-5725517
Fax: 071-5725519

E-mail: info@vanderplasafbouwbedrijf.nl

© 2021 - Aannemersbedrijf Van der Plas V.O.F.

Sitemap - Siteindex | Privacyverklaring